Dil Se Dil Tak 28. epizoda, 1. deo, ( 08.03.2017.),Parth saznda da mu je Shorvori poslala Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 28. epizoda, 1. deo, ( 08.03.2017.),Parth saznda da mu je Shorvori poslala Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 28. epizoda, 1. deo, ( 08.03.2017.),Parth saznda da mu je Shorvori poslala Teni!

Teni zove Shorvori i kaže joj da je njen muž dodirnio, ali samo kao pacijenta, jer joj je previo ruku, kaže da misli da to treba da odlože za sutra.Shorvori kaže da je ulog veliki.Teni kaže da je ona ulog.Shorvori kaže da ono što ona radi teško je za svaku devojku i uvek će joj biti zahvalna, ali…Teni kaže da ima dogovor sa njom i da će pokušati još poslednji put, ali da ako ne uspe odustaće…Teni prekida. Teni sedi u Parthovu kancelariju i razmišlja da ako izgubi ovu bitku biće postidjena zauvek. Ona gleda u svoju tašnu i nalazi nešto korisno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mohini i Sejal napuštaju kancelariju.Mohini kaže da je ukrala Daduovu pristupnu kartu da bi ušle u kancelariju i da trebaju brzo da izadju.Sejal kaže da su trebale da ukradu maramice.One odlaze u prodavnicu.Forum se krije od njih.Mohini kaže Sejal da može koristiti te maramice kad ide na takmičenje lepote.Mohini greškom obali bocu lepka na podu i to ne primeti.Mohini i Sejal odlaze.Forum shvata da Mohini i Sejal kriju takmičenje od porodice.Forum odlazi takodje.

Parth kaže Teni da on odlazi i pita je da podje sa njim.Teni kaže da će poći i pita ga da prvo popije vodu.Parth pije.Parth krene, ali oseća vrtoglavicu.Parth kaže da mu se vrti u glavi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *