Dil Se Dil Tak 283. ep.,Prija želi da bude Baratova druga žena!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 283. ep.,Prija želi da bude Baratova druga žena!

By  | 

Dil Se Dil Tak 283. ep.,Prija želi da bude Baratova druga žena!( 6.03.2018.)
Prija pita Bharata da je oženi kao svoju drugu ženu.Jalpa kaže da je ona sve planirala, slagala za svoju bolest i predala im odgovornost nad Spurshom, a sada došla…Prija pita zašto reaguje tako šokantno na njen predlog.Ona ih podseća da i Part ima dve žene.Jalpa objašnjava da je Part oženio Teni jer je mislio da je Shorvori mrtva, a ona nju neće prihvatiti kao Bharatovu drugu ženu, a neće ni zakon.

U Bhansuali kući svi su uzbudjenoi zbog Ipšitinog prvog Holija.Jalpa ubedjuje Shorvori da će doći na proslavu Holija.Bharat se pita kako da odu.Prija ih ubedjuje da će ona ostati kući i čuvati decu, a to je način da se upozna sa svojim novim odgovornostima.Bharat je ljut na Priju i kaže da je veza sa njom bila najgora stvar u njegovom životu i da je zbog nje mogao da izgubi veoma važnu stvar u svom životu.Jalpa smiruje Bharata i kaže mu da će biti uz njega, samo se nada da niko u kući neće saznati za taj problem.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site