Dil Se Dil Tak 288. ep.,Part i Shorvori brane Teni od žena!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 288. ep.,Part i Shorvori brane Teni od žena!

By  | 

Dil Se Dil Tak 288. ep.,Part i Shorvori brane Teni od žena!( 13.03.2018.)
Gospodin Desai pita Indu šta može učiniti za narod, kada u svojoj kući dozvoljava takvu sramotu.Teni mu kaže da on danas mnogo priča, a mnogo loših stvari se dogadja sa ženama u ovom svetu.Njihov klub drži sveće i pravi slogane, ali time ništa ne menja, tako da Indu nije potrebno da bude deo njihovog kluba.Gospodja Desai kaže da će je naučiti lekciju.Teni joj oštro odgovori da prvo nauči sebe.

Mohini čita nove vesti srećno.Dadu ih takodje čita i zabrinut je.Mohini se izdvaja kako bih razgovarala sa Prijom.One smišljaju nove planove, a Prija je podseća da je njen motiv da dobije Bharata.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site