Dil Se Dil Tak 288. ep.,Part i Shorvori brane Teni od žena!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 288. ep.,Part i Shorvori brane Teni od žena!

By  | 

Shorvori ih pita šta će da rade, da je tuže za maltretiranje ili ubistvo.Ona im kaže da ne povrede nikoga, inače će se ovo zvati samoodbranom.Dame joj kažu da se one bore za Shorvorina prava.Shorvori im kaže da izmedju nje i Teni nema borbe i mržnje.Dame prete da će podneti peticiju protiv njih, jer ne mogu podneti takav lažan odnos u društvu.Shorvori baca mač i drži Teni za ruku.

Teni preplašena sedi na krevetu.Part joj kaže da se opusti.Shorvori je pita zbog čega je uplašena, nikada se nikoga nije bojala.Teni je izgubljena u mislila i kaže da sve što se danas dogodilo bilo je čudno.Shorvori joj stavlja Ipshitu u rukama i kaže da zbog nje moraju da budu hrabri.Teni razmišlja da će se ovo ponovo dogoditi , ona ne može gledati sve u toj nevolji i mora pronaći rešenje.
Gledaćete:Ista najava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site