Dil Se Dil Tak 290. ep.,Prija podnosi prijavu protiv Parta!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 290. ep.,Prija podnosi prijavu protiv Parta!

By  | 

Dil Se Dil Tak 290. ep.,Prija podnosi prijavu protiv Parta!( 15.03.2018.)
Žene se izvinjavaju Teni i kažu joj da udju da urade puju.Ona se pita kako su tako brzo shvatile grešku.Dame dolaze kući i zatiču Parta i Dadua našpete.Part im kaže da je Prija podnela prijavu pored njih, da ne može imati dve žene, ili ako ih zadrži da i njoj ustupe ista prava.Mohini je srećna i pita se kako će sad trio rešiti problem.Teni shvata da je Prija spremna na sve da dodje do Bharata.Mohini joj kaže da su Bharat i Prija bili u intimnom odnosu i da je ona Spurshova majka.

Dadu kaže da je možda sudbina želela da testira njihov odnos.Teni kaže da se oni ne boje Prije.Dadu je ljut na nju što je predala slučaj policiji i uništila njihovo poštovanje.Shorvori pokuša da ućutka Teni.Part uverava Dadua da će pronaći način da ovo ne ode do suda.On odlazi da razgovara sa advokatom.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!