Dil Se Dil Tak 299. ep.,Teni izgubi deo pamćenja!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 299. ep.,Teni izgubi deo pamćenja!

By  | 

Dil Se Dil Tak 299. ep.,Teni izgubi deo pamćenja!( 29.03.2018.)
Svi odvode Teni u bolnicu.Doktor kaže da će moći da im kaže nešto više o Teninom stanju, tek kad se osvesti.Čuktan takodje dolazi u bolnicu.Svi se pitaju zbog čega je Teni želela da napusti kuću.Shorvori im govori za svoje zahteve, priznaje svoju grešku i odlazi u hram da se izvine bogu.Part grli Shorvori i kaže da se zajedno moraju suočiti sa problemom.Ba zabranjuje Shorvori da krivi sebe za nezgodu i kaže da je to bila nezgoda.

Sestra dolazi i kaže da samo dvoje mogu biti tu.Shorvori insistira da ostane, ali Dadu kaže da će možda biti potrebna Ipshiti.Part uverava Shorvori da će brinuti o Teni.Shorvori odlazi kući sa porodicom, a Part i Čuktan ostaju u bolnici.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site