Dil Se Dil Tak 299. ep.,Teni izgubi deo pamćenja!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 299. ep.,Teni izgubi deo pamćenja!

By  | 

Teni zatim vidi Parta kako spava na jednoj stolici i krade mu novčanik.Sestra se budi, vidi da nema Teni i odlazi da je traži.Sestra pokuša da zaustavi Teni.Part se budi i srećan je što vidi Teni.Teni pokušava da pobegne iz bolnice, ali je medicinsko osoblje sprečava.Teni viče na njih da im neće ništa plaiti i naziva lekare lošim imenima.Part oslovi Teni imenom, ona ga gleda sumnjičavo.

Gledaćete:Doktor kaže Partu i Teni da je Teni izgubila deo pamćenja.On im govori da ne smeju da je pritiskaju da se bilo čega seti, jer tako može zbog stresa pasti u komu.Shorvori i Part gledaju Teni sa prozora.Shorvori kaže da je ona sada devojka koju su upoznali pre 2 godine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site