Dil Se Dil Tak 3. epizoda,( 01.02.2017.), Parth i Shorvori se u mandir mole za svoju bebu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 3. epizoda,( 01.02.2017.), Parth i Shorvori se u mandir mole za svoju bebu!

By  | 

Dil Se Dil Tak 3. epizoda,( 01.02.2017.), Parth i Shorvori se u mandir mole za svoju bebu!

Parth i Suyog nalaze klasične plesače po internetu.Teni dolazi i kaže im da je tu prelepa devojka.Pharth kaže da je ona konobarica i da njima treba profesionalna plesačica.Parth kaže Suyogu da pretraži, ali Teni počinje da pleše uz pesmu kajra re.Bharat dolazi i pita gde je plesačica.Suyog kaže da je otišla da se presvuče.Barath odlazi.Suyog kaže Parthu da trebaju da puste devojku da pleše.Teni kaže da joj samo treba odeća za ples.Suyog pita Partha da joj daju šansu govoreći mu da nemaju vremena da zovu druge plesačice.Parth oseća da će ta devojka učiniti nešto loše.

Bharat se buni što je potrošio mnogo novca, a plesačice još nema.Svetla se gase i Tani dolazi sa velom i igra.Svi uživaju u njenom plesu.Bharat je srećan.Dadu uživa.Bharat prilazi Tani i baca novac.Tani shvata da je on bogat,uzima ga za ruku i vulgarno počinje da igra sa njim.Svi su iznenadjeni time i u čudu.Bharat pokušava da izbegne Tani,ali ga ona ne pušta.Mohni zatvara oči jer ne želi to da gleda.Teni baca boju na Baratovom licu i svi su napeti.Dadu ustaje i ljutito je gleda.Mohni razmišlja da je sve uništitila.Dadu pita ko je pozvao tu devojku.Parth vidi da je Suyog napet i kaže da je on ( Parth ) pozvao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tani pita zbog čega je muzika stala.Shorvori šapuće nešto Parthu.Parth kaže da je ovo ceremonija za rodjenje bebe i da mogu da se igraju sa bojama.Parth i Sorvori stavljaju jedno drugom boju.Suyog stavlja još boje Bharatu i kaže da će svi da igraju.Svi članovi porodice igraju i stavljaju boju jedni drugima.Parth pokušava da igra sa Daduom, ali ga on izbegava.Parth i Shorvori žele da se povuku sa podijuma za igru, ali ih Suyog vraća tu.Teni se pita šta je sa njenim novcem,ona preti Suyogu da joj da novac.Suyog se žali Parthu.Parth govori Teni da bude zahvalna što je nije izbacio nakon onog vulgarnog plesa i kaže joj da se sada vrati i bude konobarica.Tani vidi srebro, krade ga i odlazi iz kuće.Mohini je juri, ali Joj Tani baca boju u lice i beži.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site