Dil Se Dil Tak 319. ep.,Teni želi da otkrije svoju zaboravljenu prošlost!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 319. ep.,Teni želi da otkrije svoju zaboravljenu prošlost!

By  | 

Dil Se Dil Tak 319. ep.,Teni želi da otkrije svoju zaboravljenu prošlost!( 4.5.2018.)
Part zgrabi telefon i govori Teni da je to privatna stvar.Teni ga uhvati za okovratnik ljutito.Part vrisne.Teni je zabrinuta da li je iskrvario i gleda ga u košulju.Oni se gledaju.Teni pomera pogled i zabranjuje mu da je gleda.Part ide ka svom krevetu i pije iz čaše.

Ammi je napeta zbog priprema oko gostiju.Igbal dolazi da joj pomogne.Ami je zabreinuta zbog Khalinog dolaska, jer je nije pitala pre nego što je ugovorila brak.Ona kaže Igbalu da objasni Teni da ne priča mnogo ispred Khale.Teni kaže Partu da joj jasno kaže zbog čega se pretvarao da je vozač kad je Part Bunsali, zbog čega je njegova porodica htela da je pošalje u Delhi i zbog čega joj je spasio život.Part je pita šta ona misli da je razlog svemu tome.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site