Dil Se Dil Tak 321. ep.,Teni je zbunjena izmedju Igbala i Parta!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 321. ep.,Teni je zbunjena izmedju Igbala i Parta!

By  | 

Dil Se Dil Tak 321. ep.,Teni je zbunjena izmedju Igbala i Parta!( 8.5.2018.)
Part pridrži Teni kad ona oseti vrtoglavicu.On joj dodiruje lice dok su njoj oči zatvorene.Ona se seća svih susreta sa njim ( nakon nesreće ), pa ga zatim gleda pravo u oči.On je pita da li se samo toga seća.Teni ga pita čega još treba da se seti.Part joj kaže da oni mora da se potrude sami da im se vrate sećanja, ona mora da razume zbog čega je on svoj život rizikovao zbog nje.Ona će se setiti svega ako pokuša.Teni ga gura i pita kako se usudjuje da je dodiruje.Part joj kaže da ga ona nije sprečila u tome, kaže joj da ispita prvo sebe i svoja osećanja i naći će svoje odgovore.Teni se oseća bespomoćno i uznemireno izlazi iz sobe.

U hodniku, Teni razmišlja zbog čega nije sprečila Parta.Part izlazi i seća se doktorevog saveta da Teni ne sme da napreže mozak zarad sećanja, jer može doći do moždanog udara.Part joj prilazi i smiruje je, kaže da će joj dati neke naznake, akose seti nekih uspomena, znači da su za nju bile važne, u suprotnom nisu.On joj kaže da je njemu najvažnije da ona bude srećna, daje joj čašu vode i odlazi.Teni prosipa vodu iza sebe i pokvasi Khalu koja se naljuti na nju.
NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site