Dil Se Dil Tak 325. ep.,Teni odluči da poseti Barodu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 325. ep.,Teni odluči da poseti Barodu!

By  | 

Dil Se Dil Tak 325. ep.,Teni odluči da poseti Barodu!( 14.5.2018.)
U autu, Part poželi da Teni dodje u Barodu, jer možda tu povrati pamćenje.Igbal razmišlja da Teni nikada ne sme da sazna za medicinski pregled I da on mora da se ponaša normalno.Ammi se izvinjava Igbalu što je slušala Khalu.Nju ne brine Tenina prošlost, ukoliko to njemu nije bitno.Ona zove sebe I Teni srećnicama što imaju nekoga poput njega u svojim životima.

Teni leži u sobi uznemirena I razmišlja o Partu.Ona čuje da neko dolazi ka sobi I pretvara se da spava.Igbal joj donosi čaj.Igbal gleda Teni I razmišlja da je tako nevina.On joj govori “Dobro jutro “ kako bih je probudio.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!