Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

Teni i Ipšita prepoznaju jednu drugu iz tržnog centra.Ipšita gleda u Teninu torbu i traži od nje da joj je vrati.Teni kaže da nije došla tu da bi nešto vratila.Teni joj kaže da se ponaša lepo i da pozove svog oca.Ipšita joj kaže da neće ući u njenu kuću ako joj ne vrati torbu.Teni vidi da Ipšita u džepu krije jabuku i pretpostavlja da će da je baci.Teni kaže Ipšiti da će odati njenu tajnu porodici, kako stalno baca jabuke.

Ipšita baca jabuku u uglu i zove Parta i Dadi i govori da joj je ta teta bacila jabuku.Part sa porodicom izlazi napolje i srećni su što vide Teni.Ipšita se žali Partu da joj je Teni bacila jabuku i da joj je ona u radnji uzela torbu.Part obećava Ipšiti da će joj kasnije dati torbu, sada mora da razgovara sa Teni.Part uvodi Teni u kuću i kaže Ipšiti da ide u sobu.Ipšita odbija, te Part viče na nju.Ipšita je uznemirena.
Teni pere jabuku i daje je Ipšiti da jede, govori joj da na svetu ima mnogo ljudi koji nemaju da jedu ništa.Ona je upozorava da će reći njenoj porodici njenu tajnu o bacanju jabuka.Ipšita uzima jabuku i odlazi u sobu.Part govori Mohini da je Ipšita ljuta i da treba da ode da je oraspoloži.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!