Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

U sobi, Ipšita se žali Shprvorinoj slici da je ta teta stvarno loša i da je tata zbog te tete vikao na nju.Mohini dolazi kod Ipšite i govori joj da ako ta teta udje u kuću , otac više nikada neće nju slušati.Mohini grli Ipšitu.

Teni govori Partu da joj kaže sve o njenoj prošlosti.Indu joj kaže da mora ostati kod njih naredna 24 sata i da će se sama setiti prošlosti.Ona joj kaže da ode u svoju sobu i da odmori.Teni hvata Parta za okovratnik i traži od njega da joj kaže sve o njenoj prošlosti.Part joj kaže da posluša njegovu majku.Teni ga upozorava da će Igbal biti tu ako prodje minut više od 24 h.Part razmišlja da je to želeo i da se nada da će se Teni u svojoj sobi svega setiti.Gore, Mohini kaže Ipšiti da svi u kući žele tu tetu da pretvore u njenu majku.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!