Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 326. ep.,Teni stiže u Bansuali kuću!

By  | 

Teni proklinje Partovu porodicu dok hoda hodnikom i razmišlja da neće otići iz kuće dok ne sazna ko je dete koje je ona rodila.Ipšita prilazi Teni i kaže joj da odmah napusti njenu kuću, došla je pripremljena, te uperi pištolj u nju.Ipšita je udari u oko.Teni želi da je ošamari, ali se zaustavi i uzme joj pištolj iz ruku.Ipšita je povredjena.Teni je zabrinuta za nju i miluje je.Part ih posmatra iz ugla.Ipšita ga primeti i govori mu da je ta teta povredila.Teni kaže da joj je ona majka ona bi…A zatim odlazi u svoju sobu.Ipšita takodje odlazi.Indu dolazi i kaže Partu da je sve stavila u Teninu sobu.

Teni ide u sobi i ljuta je na Ipšitu.Ona se pita zbog čega nije mogla da udari to dete.
Gledaćete:Teni pita Parta kako Ipšita može da bude njena kćerka.Kako majka može da zaboravi da je rodila, ona ne oseća ništa.Igbal dolazi tu i pita je šta to treba da oseti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!