Dil Se Dil Tak 330. ep.,Igbal i Ammi dolaze u Bhansuali kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 330. ep.,Igbal i Ammi dolaze u Bhansuali kuću!

By  | 

Dil Se Dil Tak 330. ep.,Igbal i Ammi dolaze u Bhansuali kuću!( 21.05.2018.)
Teni I Ipšita se svadjaju.
Ami obećava da će samo Teni postati Igbalova nevesta, pa makar i dovela svoju kćerku sa sobom.Ona pita Igbala da i nju povede u Barodu, kako Partova porodica nde bi upravljala Teninim razmišljanjem.Ona odlazi da pozove Molvi da im se pridruži i da im odredi Nikhan čim pre.

Mohini puni Ipšiti uši da Part želi da joj Teni bude nova majka.Ipšita grli Shorvorinu sliku i kaže da ona samo nju želi za majku.Mohini joj savetuje da uradi nešto kako bi Part pustio Teni i izbacio je iz kuće.Dole, Part odluči da učini da za Tenin njihovo venčane bude ne zaboravno.On planira da dekoriše celu kuću.Dobija poziv i kaže da je ostalo još nedelju dana da Teni povrati pamćenje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!