Dil Se Dil Tak 331. ep.,Igbal i Part prave plan da Teni povrati pamćenje!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 331. ep.,Igbal i Part prave plan da Teni povrati pamćenje!

By  | 

Dil Se Dil Tak 331. ep.,Igbal i Part prave plan da Teni povrati pamćenje!
Igbal kaže Partu da Teni želi da zaboravi svoju prošlost i da je on u tome podržava.Kaže mu da će mu pomoći poslednji put, ali mu mora obećati da nakon toga Teni neće podsećati na prošlost.Part odlazi da pozove najboljeg doktora.Ammi dolazi i ima primedbu, kaže da pokušavaju da od Igbala naprave budalu.Igbal kaže da on razume i želi da se Teni uda za njega kad joj se sećanje vrati, on želi da testira svoju sudbinu.On pita Ammi da ode i zaustavi Teni od odlaska.Indu je zahvalna Igbalu.

Teni se pakuje, ali Ammi dolazi i raspakuje joj stvari.Teni je pita da li je i ona uz njih.Ammi kaže da ona želi da je odvede u Delhi, ali želi da njen sin bude večno srećan.Ammi pita Teni da li će ostaviti nju i Igbala kada joj se vrati sećanje.Teni obećava Da to neće nikad učiniti, bez obzira na sve.Ona grli Ammi.
Doktor dolazi u Partovu sobu kod Parta i Igbala.Doktor se raspituje kako je Teni izgubila pamćenje.Part govori o njegovoj svadji sa Shorvori, o proslavi tog dana i Teninoj nezgodi.Igbal kaže da oni želi da ponove sve te dogadjaje, ali se on boji za Teninu bezbednost.Doktor kaže da to može funkcionisati i daje im prah da uspavaju Teni.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site