Dil Se Dil Tak 332. ep.,Part i Igbal oživljavaju prošlost zbog Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 332. ep.,Part i Igbal oživljavaju prošlost zbog Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 332. ep.,Part i Igbal oživljavaju prošlost zbog Teni!(23.05.2018.)
Igbal ubedjuje Ammi da to ne može naneti Teni štetu.Ammi kaže Igbalu da mu je jedino važna njegova sreća, te odlazi.Indu i Part su zahvalni Partu i govore mu da ima veliko srce.Mohini dolazi u sobi i glumi da je zabrinuta za Teni.Part joj kaže da ona spava zbog uticaja leka.Doktor uverava Igbala da se Teni ničeg neće setiti kad se probudi, moraju samo da je sklanjaju neko vreme od hladne vode da joj ne bi oštetila mozak.Mohini razmišlja da sada zna Teninu slabost i da je može iskoristiti kako Teni ne bi vladala njihovom kućom ponovo.

Part pruža ruku Igbalu i traži od njega da mu obeća, da ma kakvi bili rezultati da će uvek ostati dobri prijatelji.Igbal pruža ruku Partu i kaže da nema sumnje da će bilo ko od njih dvoje usrećiti Teni.Part i Indu odlaze, a Igbal ostaje sa Teni.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site