Dil Se Dil Tak 332. ep.,Part i Igbal oživljavaju prošlost zbog Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 332. ep.,Part i Igbal oživljavaju prošlost zbog Teni!

By  | 

Part zove dekoratera Shalmala i kod njega traži rekonstrukciju dekoracije, te mu govori da imaju vremena samo 2 h.Mohini to čuje i obaveštava Ipšitu o tome, te sa njom deli plan.Ipšita dolazi kod Parta u zagrljaj i žali se što joj ne posvećuje pažnju.Part joj obećava da će joj uskoro dati svoje vreme.Ipšita koristi priliku i uzima Partov telefon, a zatim sa Mohini zove Shalmala i otkazuje umesto Parta.

Igbal dolazi u dnevnoj sobi i pita Parta da li je sve organizovao.Part kaže da čeka dekoratera.Oni čuju kako Indu štuca u hramu.Part joj kaže da uzme malo vode.Indu odbija ( jer posti ) i kaže da im danas Bog mora vratiti njihovu Teni.Part insistira da uzme makar gutalj vode, ali mu Igbal kaže da je ostavi.Niko ne može da razume majku.Ammi se takodje moli.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site