Dil Se Dil Tak 333. ep.,Teni se vraća pamćenje!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 333. ep.,Teni se vraća pamćenje!

By  | 

Dil Se Dil Tak 333. ep.,Teni se vraća pamćenje!( 24.5.2018.)
Teni kreće za damom obučenom kao Shorvori.Part je odlučan da Teni ne vidi njeno lice, te kreće za njom.Igbal ga prati.Teni se zaustavlja na stepenište i aplaudira.Ona hvali njihovu glumu.Igbal i Part su spremni da joj sve objasne.Oni joj kažu da mora da se seti dana kada je pala, to je bila Shorvorina i Partova godišnjica.Part joj kaže da je ona bila ljuta na njega.Teni krivi Igbala što je predao nekom drugom tako lako.Teni se penje uz stepenice.Part je prati uz malu raspravu.Part ovog puta drži Teni.Ipšita je čeka gore kako bi je polila vodom.ali joj voda sklizne niz ruku.Teni pokušava da spasi Ipšitu i ponovo pada niz stepenice.

Svi trče ka Teni u šoku.Kasnije, doktor kaže da će zbog dejstva leka Teni spavati neko vreme.Part kaže da je on osetio da se Teni setila svega, zbog načina na koji je pozvala Ipšitu.Doktor ne daje Partu nikakvu nadu u vezi toga.Doktor mu kaže da ga pozove čim se Teni probudi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!