Dil Se Dil Tak 334. ep.,Teni je zbunjena u vezi odluke da se uda za Igbala!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 334. ep.,Teni je zbunjena u vezi odluke da se uda za Igbala!

By  | 

Dil Se Dil Tak 334. ep.,Teni je zbunjena u vezi odluke da se uda za Igbala!( 25.5.2018.)
Teni se pita šta da radi.Na jednoj strani je Part i njegova porodica koji je vole, a na drugoj Ammi i Igbal koji ne bimogli da žive bez nje.Ona se pita šta sada da radi.Igbal dolazi u Teninu sobu i krivi sebe za njene suze.Teni kaže da nikada nije mislila da će prošlost doći pred njom.To je njena sudbina koja ih je sve uznemirila.Igbal krivi sebe što ju je togdana ostavio tu.

Igbal kaže Teni da više niko neće iznositi prošlosti pred njom.On je pita da se nasmeje, jer je sutra njihov Nikah i mehndi.Igbal traži zagrljaj, ali mu Teni kaže da mu ona još uvek nije žena.Nakon što Igbal ode, Teni plače jer je onvoli iskreno, ona njega takodje voli, ali nije u mogućnosti da mu dozvoli da joj se približi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!