Dil Se Dil Tak 335. ep.,Indu insistira da Part kaže istinu Ipšiti!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 335. ep.,Indu insistira da Part kaže istinu Ipšiti!

By  | 

Dil Se Dil Tak 335. ep.,Indu insistira da Part kaže istinu Ipšiti!(28.5.2018.)
Part razmišlja o Induninom predlogu da sve kaže Ipšiti.Teni ga vidi i krije se iza stuba.Part pita ko je to.Teni kaže da se probudila jer je bila žedna, ali je stala kad je tu videla njega.Part joj daje čašu vode.On joj se izvinjava što je maltretirao i kaže joj da nije imao drugu opciju.Teni mu kaže da su on i njegova majka tvrdoglavali i ne shvataju da ona ne želi da joj se pamćenje vrati.Part joj kaže da on samo žewli nešto da zna.On je pita da li bi se udala za Igbala da se seti svega.Teni krivi Parta i njegovu porodicu što koriste Igbalovu jednostavnost i njegovo meko srce.Part kaže da nikada nije želeo da je uznemiri, a sada više nije ni važno šta on želi ili misli.

Teni mu kaže da njegova predavanja neće uroditi šplodom i podseća ga da se ona sutra udaje.Part je pita da li mu dozvoljava da joj postavi jedno pitanje.Pita je da li bi se udala za Igbala, čak i da joj se sećanje vrati?On joj se izvinjava na postavljeno pitanje, jer se ona ne seća koliko je volela njega i njegovu porodicu.Nakon što Part ode, Teni bespomoćno plače.Ona razmišlja da su joj Igbal i Ammi pomogli kad je bila sama.Ona razmišlja da ih sada ne može napustiti i povrediti zbog sebičnosti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!