Dil Se Dil Tak 336. ep.,Part govori istinu Ipšiti!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 336. ep.,Part govori istinu Ipšiti!

By  | 

Dil Se Dil Tak 336. ep.,Part govori istinu Ipšiti!( 29.5.2018.)
Igbal gleda Teni sa vratima svoje sobe.Ona je u dubokim mislima.Igbal smatra sebe glupim jer Teni ne može čuti njegov glas odatle.Teni pričasa sobom, koga da odabere Parta ili Igbala.Igbal se pojavljuje iza nje i kaže Igbala.Teni je šokirana kad ga vidi, a onda ga odjednom zagrli.On je pita da li je dobro.Oan je sumnjičav jer je ona potpuno druga osoba.Teni se smeje i kaže da je on juče tražio zagrljaj, a ona mu je danas zagrljaj dala.

Part nije spreman da povrede Ipšitu.On se pita šta će biti ako Teni stvarno ode.Indu pita šta ako Ipšita kasnije sazna istinu?Oindu kaže da će ih Ipšita možda tada zamrzeti.Indu savetuje Partu da kaže Ipšiti istinu.Ipšita dolazi tu i pita koju istinu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!