Dil Se Dil Tak 338.ep.,Part saznaje da se Teni vratilo pamćenje!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 338.ep.,Part saznaje da se Teni vratilo pamćenje!

By  | 

Dil Se Dil Tak 338.ep.,Part saznaje da se Teni vratilo pamćenje!( 31.5.2018.)
Igbal pita Teni kako je znala da su je traili.Teni je bez reči.Igbal kaže da je Teni u pravu, mora da se odmori za proslavu.Teni leži u svom krevetu I razmišlja o svim dešavanjima sa Ipšitom.Teni čuje da neko ulazi oi baca jastuk.To je Igbal.Teni ga pita šta tu radi, ne treba da se vide posle Mehendi.Igbal joj daje sladoled, kašikom u usta.Teni ga gleda.Igbal je ubedjuje da ako nešto krene naopako on će sve rešiti,osim toga ona ima njegovo ime sakriveno na svojoj ruci.

Teni mu kaže da pokuša da nadje svoje ime.Igbal traži I ne nalazi.Pita je da li ima njegovo ime na ruci.Teni je uvredjena.Igbal nalazi svoje ime.On joj kaže da je pomislio da joj se sećanje vratilo I da nije želela njegovo ime u svojoj heni.Teni mu kaže da se ne bi udala za njega da joj se sećanje vratilo.Igbal je ozbiljan.Teni se smeje I kaže da se šali.Igbal joj kaže da se ne šali tako.On ima sve, ali nema ništa ako ona nije sa njim.Teni razmišlja da joj njegova iskrenost ne dozvoljava da ode od njega.
Kasno u noć, Teni je nemirna I odluči da proveri da li Ipšita dobro spava ili ne.Part je sredio Ipšitin krevet I odlazi po bocu vode.Teni dolazi u Ipšitinu sobu, sedi pored nje I smeje se dok je gleda kako spava.Teni kaže da ništa ne bi bilo lepše od toga da je Ipšita pored nje.Spava prelepo, poput princeze.Teni joj se izvinjava što neće moći da živi sa njom.Teni kaže da je naučila od Igbala da živi za druge.Ona ( Ipšita) ima mnogo ljudi pored nje koji je vole I brinu za nju, a Igbal je sam.Obećava joj da će je često posećivati.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site