Dil Se Dil Tak 339. ep.,Igbal napušta Teni! Part i Teni su srećni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 339. ep.,Igbal napušta Teni! Part i Teni su srećni! KRAJ SERIJE!

By  | 

Dil Se Dil Tak 339. ep.,Igbal napušta Teni! Part i Teni su srećni!( 1.6.2018.)
Ammi dolazi u sobi kod Igbala I on igra sa njom.Ona ga kritikuje što se nije uozbiljio iako je mladoženja.Igbal kaže da ako mora nakon braka da se uozbilji on ne želi da se ženi.Ammi mu kaže da ne govori tako.Ammi je emotivna i kaže mu da nakon venčanja Teni mora uvek da mu bude broj 1.Ona govori Igbalu da nije mogao da nadje bolju devojku.

Kasnije Ipšita dolazi kod Igbala u sobu.Ipšta mu kaže da je on zaista zgodan i da može da nadje bolju devojku.Igbal kaže da je već obećao i da će je sada oženiti.Ipšita mu kaže da razmisli jer je to za ceo život.Ipšita nudi Igbalu aplikaciju da skine na telefonu i da tu nadje bolju devojku.Igbal je pita ko je to sve naučio.Ipšita kaže da želi nešto da potraži od njega.Ona mu traži Teni.Igbal joj se izvinjava jer joj ne može dati Teni.Ipšita odlazi.Igbal je zamišljen.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!