Dil Se Dil Tak 43. epizoda, ( 29.03.2017.),Dadu odluči da Teni izbace iz kuće!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 43. epizoda, ( 29.03.2017.),Dadu odluči da Teni izbace iz kuće!

By  | 

Dil Se Dil Tak 43. epizoda, ( 29.03.2017.),Dadu odluči da Teni izbace iz kuće!
Prevod:Anabela.Hvala!:)

Indu govori da oni razumeju kako su Shorvori i Parth njih prevarili tako sto su odglumili svadju, Shorvori je zapanjena cuvsi ovo… Baa joj govori da ne laze vise, saznali su da je Parth naklonjen Teni i da ga ona u tome podrzava, ne znaju zasto to i ona i Parth rade, ali znaju da ce se nesto pogresno dogoditi u ovoj kuci. Obrati se Shorvori, veli da se do sada niko od njih nije mesao, jer su mislili da je sve izmedju nje i Partha, iskljucivo njihova privatna stvar. Ali, doslo je vreme da ovo stigne i do njenog Dade. Shorvori je zabrinuta cuvsi ovo: “Ne…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Baa: “Negde moramo da postavimo granice, doslo je vreme.”
Shorvori je moli da saslusa, ali ona (Baa) i Indu odlaze, ostavivsi je u suzama.

Dada dodje, Baa mu isprica sve sto se dogodilo do sada. Nakon sto saslusa sve, on pozove Partha i Shorvori.
Shorvori kaze Parthu i Teni da je Baa saznala pravu istinu, sve je rekla Dadi, sta da rade sada? Teni kaze da se nista nece dogoditi, pita da li ona (Shorvori) ima slabo srce od rodjenja, ili ga je dobila nakon operacije? Doda da je ona stalno zabrinuta, ali nista nece biti, Dada ce se naljutiti i vikati, onda ce se opet smiriti, a ona (Teni) ce pronaci nacin da sve sredi. Parth kaze da ona to govori jer nije videla besnog Dadu, ali zapravo, kada se on (Dada) naljuti, on preduzima najstrozije mere. Shorvori kaze da ona (Teni) takodje ne zna da Dada najvise voli Partha u ovoj kuci, pita Partha sta ce da rade ako se naljuti i odluci da Teni vise ne zivi u kuci? Parth je napet. Sluga kaze Shorvori i Parthu da ih je Dada pozvao. Teni pita zar nju nije pozvao? Oboje (Shorvori i Parth) ulaze u kucu napeto, dok Teni ostaje u basti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site