Dil Se Dil Tak 56. epizoda, ( 17.04.2017. ), Mladoženjini dolaze da vide Shorvori!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 56. epizoda, ( 17.04.2017. ), Mladoženjini dolaze da vide Shorvori!

By  | 

Dil Se Dil Tak 56. epizoda, ( 17.04.2017. ), Mladoženjini dolaze da vide Shorvori!

Teni se šali na Shorvorin i Parthov račun i odlazi.Parth kaže da mogu da kažu Daduu da će Teni da napusti kuću.Shorvori pita gde će da je sakriju.Parth kaže da će o tome da misle kasnije i odlazi sa Shorvori.Oni čuju Forum i Suyoga kako se svadjaju.Forum kaže Suyogu da nešto nije u redu i da će Parth i ovu Teninu ponudu za brak uništiti.Parth i Shorvori su napeti.Parth kaže da ako odu kod Dadua Forumine sumnje će se potvrditi.

Teni je u sobi i napeta je.Shorvori i Parth dolaze kod nje.Teni nastavlja da se šali na Shorvorin i Parthov račun.Shorvori joj objašnjava da je Parth bio ljut i da je zato vikao na nju ( Teni ), doda da treba da ostanu skupa i da štite jedni druge.Teni kaže Shorvori da ne voli da je gleda napetu i pita je šta se desilo.Shorvori joj kaže da Forum i Suyog sumnjaju da oni ( Shorvori i Parth ) zaustavljaju njen brak.Teni joj kaže da ne brine, ona će pronaći neki način pre nego što mladoženja dodje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Mladoženjina porodica dolazi, Dadu ih pozdravlja.Mohini razmišlja da se uvek nalaze dobre prilike za Teni i da niko ne brine za njenu Sejal.Forum razmišlja da ako ponovo ispadne problem bog Partha Suyog će joj poverovati.Mladoženja kaže da je studirao medicinu u Londonu i da vodi porodičnu bolnicu.Parth razmišlja da je doktorka glupa kad nije uočila razliku izmedju udate i ne udate žene.Dadu hvali Teni kod mladoženje, govori kako ga je Teni spasila…Mladoženjina majka je impresionirana i pita ih da pozovu Teni.Parth razmišlja da ih više niko ne može spasiti.Doda da nikad nije mislio da će se njihova laž na takav način otkriti.Parth gleda ka stepenicama i vidi Teni i Shorvori kako dolaze obe obučene u venčanim haljinama.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site