Dil Se Dil Tak 58. epizoda 1. deo, (19.04.2017.),Teni začini hranu za Parthovog gosta!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 58. epizoda 1. deo, (19.04.2017.),Teni začini hranu za Parthovog gosta!

By  | 

Dil Se Dil Tak 58. epizoda 1. deo, (19.04.2017.),Teni začini hranu za Parthovog gosta!
Prevod: Maya. Hvala! 😀

Epizoda počinje kako se Parth, Teni i Shorvori vraćaju kući nakon gledanja filma u bioskopu. Teni kaže da joj se najviše svideo deo gde kaže ‘Ja sam majka tvog deteta’, komentariše da je to i njihov slučaj. Teni kaže da ide da spava. Shorvori je pita da prvo jede. Teni: ,,Vas dvoje mi niste dali da jedem ‘junky food’ ( u prevodu sa engleskog to je ‘hrana đubre’, zapravo to je brza hrana; prim. prevod ). Surovi ste.” Teni i Parth sednu za trpezarijski sto.

Shorvori donosi hranu i servira je. Teni šapuće Parthu da se ona (Shorvori) ponaša kako njena majka i kao da će biti baka tom detetu. Oni se smeju. Parth joj šapuće da se i on ponekad oseća da se ona prema njemu ponaša kao da mu je majka. Oboje se nasmeju. Shorvori primeti da se oni smeju i misli: ,,Izgledaju dobro kada se smeju. Bože, nemoj nam više problema zadavati, molim te..” Sluga dolazi i kaže Parthu da ga je Dada pozvao da dođe. Teni: ,,Sigurno je neki problem opet..” Parth odlazi da se vidi sa njim. Parth ulazi u njegovu sobu. Dada mu kaže da je Nikhil stigao u Indiju, pozvao da je sutra na ručak. Parth kaže da je on njegov prijatelj, pa će ići sutra tamo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site