Dil Se Dil Tak 58. epizoda 2. deo, (19.04.2017.),Teni začini hranu za Parthovog gosta!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 58. epizoda 2. deo, (19.04.2017.),Teni začini hranu za Parthovog gosta!

By  | 

Dil Se Dil Tak 58. epizoda 2. deo, (19.04.2017.),Teni začini hranu za Parthovog gosta!

Uveče Shorvori pita Partha ko je Nikhil.Paarth joj kaže da je on njihov najveći klijenat I njegov prijatelj.Shorvori kaže da ga ona ne zna.Parth doda da je on bio tu pre dve godine I vratio se kada je ona u njihov dom ušla.Shorvori kaže da pošto on dolazi sutra ona će ga upoznati.Parth se složi, ali kaže joj da postoji jedan problem.Oboje se pogledaju I kažu da je Teni problem.Parth kaže da ako Teni sazna da je on iz Amerike poludeće totalno.Shorvori mu kaže da će joj reći da je on njegov klijenat I neće joj govoriti da je iz Amerike.Doda da će je pitati da ostane kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ujutru Teni kaže da joj Shorvori traži da radi razne stvari.Sada od nje traži da radi jogu.Pita se šta će biti ako padne I slomi nogu.Teni kaže da mora raditi toliko toga da ode u Ameriku.Kaže da mora da brine o zdravlju bebe da bi otišla u Ameriku.Teni ponovo pokušava da radi jogu.Shorvori I Parth dolaze tu I smeju se.Teni ih pita zašto od nje traže da radi te čudne stvari.Kaaže da ih nikad nije radila, a lepa je.Shorvori joj kaže da to mora da radi za nju ( Shorvori ) I njenu bebu.Teni joj kaže da bi njena beba osetila mir kad bih joj dozvolila da ujutru spava, ali ona je ujutru rano budi pa će joj beba biti umorna I neće joj dozvoljavati da spava, već će je stalno buditi ( misli kad se bude porodila da će beba maltretirati Shorvori ).Shorvori joj daje sok od pomorandže I kaže da je čula da će beba od njega imati svetli ten.Parth pita Teni da li danas može ostati u sobi, kaže da mu dolazi klijenat I da ne želi nikakve neprilike.Teni se složi.Parth je iznenadjen, pita da li će ga stvarno poslušati.Teni kaže da će ostati u sobi I odmoriti jer je umorna od drame koje su se izdešavale ovih dana.Shorvori joj kaže da će joj svu hranu doneti u sobu.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *