Dil Se Dil Tak 59. epizoda 1. deo, ( 20.04.2017.) Teni pokušava da sazna ko je njen misteriozni obožavaoc!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 59. epizoda 1. deo, ( 20.04.2017.) Teni pokušava da sazna ko je njen misteriozni obožavaoc!

By  | 

Dil Se Dil Tak 59. epizoda 1. deo, ( 20.04.2017.) Teni pokušava da sazna ko je njen misteriozni obožavaoc!
Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Parth vidi da porodica jede Teninu začinjenu/ljutu hranu. Dada pita što je tako začinjena ako je kontinentalna hrana. Parth kaže da mogu naručiti neko drugo jelo. Nikhil kaže da jeste začinjeno i da mu se baš tako sviđa, drugačije je i zaista ukusno/odlično, onaj ko je ovo napravio treba da bude nagrađen. Teni čuje to i pleše. Klijenti nastavljaju da jedu. Shorvori pokaže Teni (y)(podignut palac) i kikoće se. Klijenti završavaju ručak i odlaze odatle, Shorvori se oseti olakšano.

Teni spava u svojoj sobi, budi se i kaže da je veoma mirno spavala. Ona se pogleda u ogledalo i kaže da sija danas, ona pleše uz pesmu ‘Mere Khawabon mein jo aye’.. Parth dolazi tu i kaže joj da izgleda veoma srećno. Teni mu kaže da je rešila da bude srećna uvek, neka i on zapleše sa njom. Parth joj kaže da on neće da pleše, Shorvori će onda doći i vikati na njih, neće ponovo plesati. On odlazi. Teni vidi poruku preko svog mobilnog telefona, otvara je i vidi da piše: “Dolazim da te vidim lično. – Tvoj momak sa slike.” Teni se pita šta to znači. Misli kako je neko još saznao da je ona pokazala Dadi sliku tog momka i da je sada taj isti neko ucenjuje zato, vidi da je telefonski broj privatan. Ona kaže ljutito: ,,Taj lik hoće da se zeza sa mnom, sa Teni! E pa to neće moći, pretući ću ja njega. Videće on!” Ona hoće da mu pošalje poruku da će ga pretući kad se pojavi pred njom… Ali ipak staje, neće da se više upušta ni u kakve probleme, prvo će informisati Partha o tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Parth ide u firmu, on vidi da je Shorvori zauzeta i da mu ne kaže ‘zdravo’. Gleda, prilazi joj i pita je šta to piše.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *