Dil Se Dil Tak 6 epizoda ( 06.02.2017),Dadu kaže Ambika da će prihvatiti Partha i Shorvori!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 6 epizoda ( 06.02.2017),Dadu kaže Ambiki da će prihvatiti Partha i Shorvori!

By  | 

Dil Se Dil Tak 6 epizoda ( 06.02.2017),Dadu kaže Ambiki da će prihvatiti Partha i Shorvori!

Indu je u suzama, pita Partha kako se to dogodilo.Ona plakajući govori da ih Dadu samo zbog deteta nije poslao u Ameriku.Kaže da ona svog sina nije zagrlila 2 godine i pita ga ko će sada biti uz nju kada ostari.Shorvori dolazi, Indi oslovljava sa majkom i pita je šta će biti sa njom.Shorvori joj kaže da ona ( Indu) uvek može da se nada da će joj se sin ponovo vrati. A šta je sa njenom bebom…Govori joj da ona ( Indu) nije zagrlila svog sina 2 godine, a sada je pred njom i grli ga, a da je nju ( Shorvori ) njeno dete ostavilo.Shorvori pada na kolena i kaže da je njena beba mrtva.Indu je grli.Sestra govori Parthu da mogu pacijenta da vode kući, nakon što popune formulare.Indu je napeta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bharat se pita zbog čega Shorvori nije došla da im čestita rodjenje sina.Teni odlazi u bolnicu da vidi Partha.Vidi ga kako razgovara sa sestrom.Parth dobija poziv od Ambike.Ambika ih pita gde su i kaže da ih Bharat čeka i da mu Shorvori još nije čestitala.Parth kaže da je Shorvori u bolnici.Ambika pita šta joj se desilo.Parth kaže da će im reći kad dodje kući, prekida poziv.

Teni stavlja beli prekrivač na Parthovom licu i zaključava ga u toalet.Ona zaključava i toalet pored u kome je neki čovek.Parth viče.Teni mu objašnjava da želi da priča sa njim o poslu.Parth preti da će zvati policiju.Ona mu govori da je on dobar čovek i da ne čini to, danas je njegova tetka dobila bebu, a uskoro će i on , moli je da joj pomogne i kaže da će se ona za njegovu sreću moliti.Parth se zaustavi od ideje da pozove policiju kada Tei spomene bebu i pita je šta želi.Teni mu kaže da želi da je učini modelom i da je za to talentovana.Part se složi da joj da informacije koga da kontaktira i kaže joj da otvori.Parth shvata tokom razgovora da je to devojka koja je bila na proslavi u njihovoj kući i pita je za ime, govoreći da ako mu ne kaže pozvaće policiju.Parth zove svog asistenta Adita i kaže mu da upiše devojku za snimanje-Teni.Teni mu zahvaljuje i otključava oba toaleta.Parth izlazi i vidi da je ona otišla.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site