Dil Se Dil Tak 65. epizoda 1. deo, ( 28. 04.2017.),Aman gubi u izazovu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 65. epizoda 1. deo, ( 28. 04.2017.),Aman gubi u izazovu!

By  | 

Dil Se Dil Tak 65. epizoda 1. deo, ( 28. 04.2017.),Aman gubi u izazovu!
Prevod: Maya. Hvala!:)

Epizoda počinje kako Parth kaže Amanu da zna da je Teni stvorila probleme, ali će oni zajedno neko rešenje pronaći u 24h. Pita ga da razmisli i smiri se, Teni im je kao porodica. Teni: ,,Ma što ga moliš? Znam ja kako ću sa ovim momkom! Sad će videti on…” Parth: ,,Stani, Teni, hej! Smiri se.” Teni: ,,Dovoljno nas je plašio i pravio nam probleme. Više je dosta s ovim!” Aman: ,,Jesam. Zato što si ti lagala i pričala loše o meni. Zato!” Parth: ,,Amane, razumi me. Molim te, probaj da nas shvatiš. Lagali smo dok smo bili na koledžu često..” Aman: ,,Da, ali ovo sad? Ova Teni je pokazala moju sliku Dadi i tako mi je ukaljala ime pred njim? Neka postane pisac kad već ovako izmišlja neke priče.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Teni mu kaže da joj ne govori šta da radi. Shorvori: ,,Dosta! Stanite svi! Amane, ti dobro znaš kakav je Dada.” Aman: ,,Da, znam sve. Vrlo dobro znam da se Dada ponašao kao Hitler u vezi tvog i Parthovog venčanja. Shorvori, tvoja sestra nije kao ti – Parthova žena je lepa i obrazovana osoba, fina… A ova Teni, ona nije pri sebi, ona nije normalna!” Teni: ,,Ućuti, postavljam ti izazov da ćemo naći rešenje u roku od 24h.” Aman: ,,Kako god, radite šta hoćete! Parth, znam da ti je ona (Teni) svastika, pa ne možeš da se ponašaš loše prema njoj. Zbog tebe i tvoje bebe sam čuvao ovu laž, Shorvori, zbog tebe sam poštedeo ovu devojku jer ti je sestra inače.. Ali sada je na Teni i Parthu kako će popraviti moj slomljen imidž/ugled pred Dadom i imaju 24 sata za to. Sve najbolje želim!” Parth gleda u šoku.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site