Dil Se Dil Tak 65. epizoda 2. deo, ( 28.04.2017. )Aman gubi u izazovu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 65. epizoda 2. deo, ( 28.04.2017. )Aman gubi u izazovu!

By  | 

Dil Se Dil Tak 65. epizoda 2. deo, ( 28.04.2017. )Aman gubi u izazovu!

Mohini seče povrće dok Sejal sredjuje nokte.Mohini kaže da je najgore vreme kad ćerka ne radi, a majka radi.Indu dolazi I kaže da će ona završiti to.Mohini kaže da je tako lepo pitala tako da će joj dati da ona završi.Mohini kaže da imaju mnogo posla kad imaju goste.Indu kaže da Aman nije gost već deo porodice.Sejal kaže da je čudno što je Aman došao tako iznenada, on je toliko zauzet da čak nije prisustvovao ni Parthovom venčanju.Indu kaže de da nije mogao da prisustvuje Parthovom venčanju tada, pa ga je Dadu pozvao sada.Indu odlazi u kuhinju.Mohini kaže da sigurno postoji razlog zašto je Dadu hitno pozvao Amana i da oni moraju da saznaju koji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shorvori kaže da je prošlo 12 sati i da im je ostalo još 12.Parth pita šta da rade.Predlaže da kažu Daduu da Teni ne želi da se uda i da je zato izmislila tu priču.Teni pita zar će nju da žrtvuju?Kaže da će se ona udaviti samo zajedno sa njima.Parth kaže da će ponovo da priča sa Amanom.Shorvori kaže da Aman neće dozvoliti da njegov lik bude loš pred očima Dadua.Teni kaže da imaju dve opcije, da ubede Amana da se složi sa njima što on sigurno neće ili da kažu Dadu istinu.Teni kaže da ako priznaju istinu, oboje ( i Shorvori i Parth ) će morati da stanu u njenu odbranu i da kažu Daduu da su znali da je lagala.Paarth se složi, Shorvori je napeta.

Dadu viče na Teni, pita šta joj je nažao učinio da ga tako izda.Kaže da je voleo poput kćerku, a ona ga je lagala i varala.Dadu kaže Shorvori i Parthu da su oboje znali istinu i skrivali je od njega.Oboje ste me izdali dok ste čuvali tajnu o surogat majci, zato sam i bio protiv vašeg braka.Ispada da je sve ovo bio Shorvorino zamišljanje…Shorvori viče da ne mogu Daduu da kažu istinu.Teni nije u krvnoj srodstvu sa Daduom, ali će tako oni izgubiti njegovo poverenje koje su godinama sticali.Njih troje su napeti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site