Dil Se Dil Tak – 69. epizoda (4.05.2017.) – Aman i Teni dogovaraju sastanak pre njegovog odlaska!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 69. epizoda (4.05.2017.) – Aman i Teni dogovaraju sastanak pre njegovog odlaska!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 69. epizoda (4.05.2017.) – Aman i Teni dogovaraju sastanak pre njegovog odlaska!
Šorvori se presvukla i spremila za spavanje. Dolazi Part, pita je da li je bila srećna gledajući kako ga Indu i Baa grde. Šorvori nestašno odgovara da jeste. Oseća kao da su postali deca od kako žive sa Teni i Amanom, kao da je u pitanju tinejdžerska ljubav. Part veli da ima samo jednu molbu – da kad oseti potrebu da bude romantična to ostane u njihovoj sobi. Šorvori ga tera da joj više nikad ne kaže da nije romantična. Potom doda da je Teni otišla da razgovara sa Amanom. Hoće li on pristati da okonča sve to? Part odgovori da je Aman nepredvidiv, ali Teni ga je naučila dobroj lekciji. Šorvori mu kaže da je Teni detinjasta, a ne oni. Gotovi su ako Aman sazna da je ona trudna. Ona je njihova odgovornost. Part kaže kako su oni uz nju, neće se ni njoj ni bebi ništa desiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aman kaže Teni da će otići i nikad je više neće nervirati u životu. Teni veli da je pametan. Aman kaže kako bi ipak trebalo da mu pruži priliku da provede poslednje veče pre odlaska sa njom, da imaju savršen sastanak – večeru uz sveće, romantičnu muziku, šampanjac. Da budu nasamo, samo ona i on. Neka ne odbije osobu koja odlazi. Teni prihvati. Daje mu jedan dan da ga provede sa njom nasamo. Imaće sastanak i ona mu obećava da će biti za pamćenje, toliko da do kraja života neće moći da zaboravi. Rukuju se. Aman se smeši. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site