Dil Se Dil Tak - 71. epizoda 1. deo,, ( 8.05.2017), Teni se poznaje stomak!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 71. epizoda 1. deo,, ( 8.05.2017), Teni se poznaje stomak!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 71. epizoda 1. deo,, ( 8.05.2017), Teni se poznaje stomak!
Prevod: Maya. Hvala, uživajte! 🙂

Epizoda počinje kako Anan pita Teni hoće li se udati za njega. On je zaprosi. Teni “proguta knedlu” i bespomoćno gleda u Shorvori. Ona ga pita: ,,Našao si sada da se zezaš? Danas je njihova godišnjica braka i ova šala nije trenutno u redu.” Aman: ,,Ne, ja se ne šalim. Zaljubio sam se u tebe, Teni, istina je.” Parth kaže Amanu da želi popričati sa njim prvo. Aman mu kaže da sačeka, neka Teni prvo odgovori. Teni razmišlja i gleda. Dada: ,,Kada mi je Teni ispričala o vašem rastanku, ja sam joj obećao da ću joj vratiti njenu staru ljubav nazad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


I ispunio sam to, Teni. Vidi, tvoja ljubav je na kolenima i pita te da te oženi! Hajde, odgovori mu! Ti ga voliš, zar ne?” Teni misli da bi udavila ovog Amana. Dada je pita da odgovori. Teni kaže da je samo veoma nervozna, uzima Amanov buket cveća, time nagoveštavajući da je prihvatila njegovu veridbu. Svi aplaudiraju. Aman dodiruje Dada-inu i Baa-ina stopala. Aman pocrveni i zagrli sve. Dada kaže da ne treba puno da čekaju za njihovo venčanje sad, to će se dogoditi u što kraćem vremenskom roku. Teni pokušava da se nasmeje, ali ne može. Aman joj uputi tužan osmeh, Jagruti primeti to. Svi odlaze. Teni baca buket, Shorvori i Parth gledaju šokirano.

Aman masira Dada-ina stopala i kaže mu da je napravio veliku životnu odluku. Pita ga zar nije srećan.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site