Dil Se Dil Tak - 74. epizoda 2. deo, ( 11.05.2017.),Bharat gubi sve i na Daduova vrata dolazi pretučen!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 74. epizoda 2. deo, ( 11.05.2017.),Bharat gubi sve i na Daduova vrata dolazi pretučen!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 74. epizoda 2. deo, ( 11.05.2017.),Bharat gubi sve i na Daduova vrata dolazi pretučen!

Parth pita Shorvori da li je pričala sa Jalpom da joj donese lažan trudnički stomak.Shorvori mu kaže da će pričati, ali trenutno je zabrinuta za Teni jer joj se po prvi put nije dopao njihov poklon.Po prvi put je u šetnju otišla sama I kada se vratila ni sa kim nije razgovarala, samo je otišla u svojoj sobi da spava.Shorvori se pita da li je Aman razlog takvog njenog ponašanja.

Teni gleda u prsten koji joj je Aman dao I priseća se kako je Mohini rekla koliko je vredan.Teni razmišlja da bi trebala da kaže Parthu za prsten, ne bi trebala da ga krije.Parth govori Shorvori da moraju da veruju Teni jer su joj poverili svoju bebu.Shorvori se složi.Parth je pita da spava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Teni razmišlja da ako prevari Partha on će biti povredjen kao što je ona bila kada je Parul izdala. “Dobiću svojih 10 laka I ne smem biti pohlepna za 1 cor, ja čak ni ne znam koliko ta cifra ima nula.Moram da ispunim dato obećanje.U mom stomaku je Parthova I Shorvorina beba, ako prihvatim prsten Aman će stvoriti nered u našim životima, moram da mu ga vratim sutra.”

Čuje se kućno zvono.Cela porodica dolazi u dnevnoj sobi.Ba pita ko dolazi noću?Dadu otvara I vidi pretučenog Bharata sa bebom u naručju.Svi su šokirani kad vide da mu lice krvari.Parth pita šta se desilo.Aman ga pita ko mu je to uradio.Ramnik ga uvodi u kuću.Aman mu daje vodu.Dadu gleda.Aman ga pita da im kaže ime osobe.Bharat ćuti.Parth kaže Amanu da će ga oni onda sami pronaći.Parth zove Amana da krenu.Dadu kaže da niko nigde neće ići.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site