Dil Se Dil Tak - 74. epizoda 2. deo, ( 11.05.2017.),Bharat gubi sve i na Daduova vrata dolazi pretučen!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 74. epizoda 2. deo, ( 11.05.2017.),Bharat gubi sve i na Daduova vrata dolazi pretučen!

By  | 

Parth pita Dadua da li zna šta se desilo Bharatu.Bharat kaže Daduu da im kaže, jer će svakako saznati kad mu oduzmu medicinsku dozvolu za rad.”Uništio sam I svog prijatelja, želeo sam da uradim nešto veliko,ali uništio sam sve.Dadu I Jalpa su me upozoravali, ali ih nisam slušao.Zahvalan sam što imam takvu porodicu, inače bi noć sa svojim sinom proveo na ulici.”Ba mu kaže da ne govori tako, pita ga da li je rekao Jalpi?Bharat kaže da nije jer je ona na medicinskoj konferenciji, a on nije želeo da se vrati I da ga vidi u tom stanju.Parth mu kaže da su oni njegova porodica I da im sve kaže.

Bharat kaže da ga je prijatelj upoznao sa biznismenom, koji je imo u planu da kad njih izgradi najveću bolnicu, on ( Bharat ) je pao u zamku i investirao sve što je imao, svoju imovinu, bogatstvo, svoju uštedjevinu, čak i Jalpin nakit.Svi su šokirani.Bharat kaže da je taj biznismen nestao na par dana, on je otišao u njegovu kancelariju, ali je bila zaključana, njegovi ljudi su ga taa pretukli.Svi su šokirani.Bharat kaže da je ostao bez ičega, ali je naučio jednu stvar, novac dodje i prodje, ali čoveku je snaga njegova porodica.Ako je porodica uz nas možemo da pobedimo svet, uvek trebate da odaberete porodicu umesto novca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bharat kaže Daduu da je dosta živeo za novac, sada živi za porodicu, za svoje dete.Svi su emotivni zbog njegovih reči.Bharat kaže Daduu da je umešao i druge ljude u taj posao i da ga oni neće poštedeti, možda će morati da se bori za istinu sudskim putem..Dadu mu kaže da ne mogu da promene ono što se već desilo, pita ga da bude strpljiv.Mohini mu kaže da je Dadu u pravu, nije izgubio puno, ima porodicu, njihova kuća je i njegova.Ona mu kaže da ne brine.Teni gleda dok sluša porodične vrednosti.

Gledaćete:Aman i Teni se tuku jastucima.Shorvori dolazi i vidi ih.Shorvori Kaže Amanu da zna da on voli Teni, ali ona njega ne voli i zato treba da ide što je pre moguće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site