Dil Se Dil Tak - 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

Svi gledaju u Amana.Teni ga tiho odvodi odatle.Pita ga da li je odmah rekao svima, nakon što je pristala na brak.Aman je pita da li oseća strah zbog ljubavi?Doda da su svi srećni.Teni razmišlja da će ta sreća nestati ako Parth sazna za to.Aman joj kaže da zna da ona želi romansu u tajnosti I da zato nije želela da im kaže.Teni kaže da oni treba da se zabavljaju 8 meseci, pre nego što stupe u brak.Aman joj kaže da je možda u pravu, ali on je već rekao svima.Teni mu kaže da se sada vrati u Ameriku.Aman joj kaže da je baš slatka….Doda da treba da se opusti, jer nije rekao nikome.Teni ga pita za koga je onda cveće.Aman kaže da je za Shorvori.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ba kaže Parthu da pusti video sa ultrazvuka, svi čekaju.Teni kaže Amanu da su srećni zbog malih stvari, sve ovo su priredili zbog jednog videa?Aman kaže da sve to njima pruža posebna osećanja.Kaže joj da će I ona to shvatiti kad se uda za njega I postane majka njegovog deteta.Teni kaže da je sve to suprotno od onoga što ona želi, prvo trudnoća, a sada brak.Baa zove Amana.Teni I Aman dolaze.Svi ih čekaju da bi pogledali snimak sa ultrazvuka.Aman pušta snimak.Svi gledaju pokrete bebe I emotivni su.Baa se moli bogu I zahvaljuje mu.Baa kaže Indu da je Parth bio isti kada su gledali njen snimak.

Aman mu kaže da beba ne liči na Partha, već na njega, smeje se kao on.Dadu kaže da će im sada kvalifikovan doktor Bharat sve reći.Bharat im pokazuje delove bebinog tela,svi su srećni.Shorvori svo vreme drži Parthovu ruku I tiho plače.Teni gleda.Ba kaže Shorvori da ne zna koliku je sreću donela njihovoj porodici, ona se stalno moli za nju.Aman im kaže da je to srećna vest, a svi su tužni.On kaže Ba da će biti divna prabaka.Svi se emotivno smeju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site