Dil Se Dil Tak - 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

By  | 

Shorvori prilazi Teni I kaže joj da je ona kao boginja za njih.Kaže da joj se nikad ne može odužiti I zahvaljuje joj.Parth kaže Teni da je zaslužna za sreću cele porodice.Teni se pita kako da im kaže da misli I o svojoj sreći, kako da im kaže da je pristala na Amanov brak…Razmišlja da se nada da njena sreća neće stati na putu njihovoj.

Svi su u holu.Parth pita Amana otkud on tu.Aman ga pita zar mu ne odgovara njegovo prisustvo.Parth kaže da mu odgovara, ali je otišao, sigurno se vratio iz nekog razloga.Shorvori kaže da je danas za njih bio veliki dan,on je otišao već, pa su bili u šoku kad su ga videli.Aman kaže da zna da su svi u šoku što ga vide, imao je neki sastanak i zbog posla morao je da ode.Na putu je dobio poziv da je dogovor sklopljen, pa se vratio.Shorvori ga pita da li to značida je ostao iz profesionalnih razloga. Aman kaže da jeste, ali da je imao jedan još veći razlog da se vrati.Teni je napeta.Svi gledaju.Aman kaže da će postati ujak i da ne može otići pre nego što vidi svog bratanca/bratanicu.Teni razmišlja da nije pričao o njoj, već o malenoj bebi.Teni uzdiuše i kaže da ne oseća glad, oseća umor i želi da odmori, izvinjava im se i naglo odlazi.Shorvori se pita šta joj se desilo.Parth gleda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Parth uz Shorvorino ubedjivanje pokušava da presvuče Jayu pelene.Shorvori mu daje flašicu i pita Partha da ga nahrani.Parth kaže da je za jedan dan dovoljna jedna lekcija i odbija.Parth prvo bezuspešno pokušava, ali na kraju uspeva da nahrani bebu.Shorvori uvija bebu u ćebe i gleda u Partha.Shorvori kaže Parthu da je Amanov povratak čudan.Parth joj kaže da ne brine, da se opusti.Shorvori kaže da možda Teni zna nešto o njegovom povratku.Parth kaže da bi im ona rekla da zna.Shorvori kaže da oseća da je Teni danas drugačija i da treba da razgovaraju sa njom.Shorvori mu kaže da on uspava Jayu, a ona će odneti mleko i lekove Teni.Shorvori odlazi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site