Dil Se Dil Tak - 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

By  | 

Teni je napeta, pita se u svojoj sobi kako će sada upravljati situacijom.Aman se vratio, a ona je mislila da će otićI u Ameriku I da će se vratiti kada se ona porodi, ali on se vratio I ostaće sa njom.Pita se kako da sada sakrije trudnički stomak.Aman dolazi kod nje.Teni ga pita otkud on tu.Aman joj kaže da mu je rekla da voli skrivenu romansu, pa je on došao.Aman joj daje poklon-haljinu.Kaže joj da je obuče, jer idu na sladoled.Teni kaže da ona ne nosi takve haljine.Aman joj kaže da proba jednom, kaže da je naručio specijalno za nju iz Amerike, doda da će joj lepo stajati.

Teni kaže da ranije nije oblačila takvu odeću, obući će samo za njegovo srce, ali samo u ovoj sobi, neće takva izaći nikuda. On se složi i daje joj i Američke sandale takodje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Teni razmišlja da ne može podndeti tako nametljivu ljubav i da mora da ga pošalje što pre u Ameriku.Teni mu kaže da mnogo troši i odlazi da se presvuče.Aman vidi njen elastičan džins i razmišlja da se to nosi u trudnoći.Razmišlja da su farmerice sigurno Shorvorine.On čuje Shorvori da dolazi i napet je.Shorvori dolazi, Aman se skriva od nje.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site