Dil Se Dil Tak - 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 77. epizoda , ( 16.05.2017.),Aman se vraća zbog Teni!

By  | 

Teni izlazi iz kupatila.Aman je iza zavese sakriven.Shorvori je vidi i zapanjena je.Teni traži okolo Amana.Aman je vidi i mrmlja „vau“ dok je iza zavese.Shorvori okreće Teni ka sebi.Teni pobledi kad je vidi.Shorvori je pita da li ide na zabavu.Pita je da li je dobro.Teni kaže da je videla da Katrina nosi tu haljinu, pa je i ona uzela.Kaže da je samo probala i da lepo izgleda.Shorvori se složi.Teni vidi da je Aman iza zavesa i razmišlja da je mrtva ako ga Shorvori vidi.

Shorvori pita Teni da li je pričala sa Amanom.Teni kaže da nije.Shorvori je pita da li joj je Aman nešto rekao.Teni kaže da niije.Teni joj kaže da će ona igrati i da je gleda.Teni gasi svetla i pleše.Shorvori je čudno gleda.Teni nagoveštava Amanu da ide.Aman želi krišom da ode, ali Shorvori vikne na Teni da ne može u stanju u kom se nalazi da skače i igra tako.Teni je napeta, Aman gleda.

Gledaćete:Ista najava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site