Dil Se Dil Tak - 82. epizoda 1. deo, ( 23.05.2017.),Aman saznaje da je Teni trudna i misli da Parth ima aferu sa njom!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak – 82. epizoda 1. deo, ( 23.05.2017.),Aman saznaje da je Teni trudna i misli da Parth ima aferu sa njom!

By  | 

Dil Se Dil Tak – 82. epizoda 1. deo, ( 23.05.2017.),Aman saznaje da je Teni trudna i misli da Parth ima aferu sa njom!
Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Doktor pita Amana zar nije znao da je njegova verenica (Teni) trudna. Aman je šokiran, gleda u onesvešćenu Teni. Doktor odlazi. Parth dolazi tu trčeći i pita Teni da otvori oči i kaže da li je dobro. On pita Amana što je pustio Teni da vozi u tom stanju. Pita ga da li je poludeo. On je drži za ruku i trlja joj dlanove zabrinuto.. Aman gleda sve to u šoku i izlazi ispred.

Aman odlazi odatle i priseća se kako je Parth razdvajao njega (Amana) i Teni. Priseća se kako ih je video bliske pre On misli: ,,Pa to znači… Ovo znači da Parth vara Shorvori i mene takođe. Teni nosi Parthovu bebu! Zato nije hteo da Teni i ja budemo u vezi..” Aman lomi stvari. U bolničkoj sobi, Teni se budi i priseća kako je automobil imao sudar. Ona se zabrine za bebu.Teni vidi Partha kako priča sa doktorom. Doktor kaže da je ona (Teni) dobro, može je odvesti kući. Doktor odlazi. Parth vidi da Teni stoji tu. Teni pita da li je beba dobro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *