Dil Se Dil Tak - Teni je uplašena zbog Vikasove smrti

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (90. ep.) 02.06.2017. – Teni je uplašena zbog Vikasove smrti!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Shorvori dođe kod Teni, pita je da li je konačno ustala. Teni izjavi da je sinoć bila jako umorna. Shorvori je obavesti da je stigla prva pozivnica za njeno venčanje, zna već da je Sejal odlučila da dođe sa njene strane na venčanje, ne može da veruje. Teni predloži da pogledaju pripreme.Njih dve dođu u salon. Baa predloži Shorvori neki zadatak koji je dobar za trudnice, pita je može li to odraditi. Shorvori potvrdi i u sebi kaže da bi to Teni morala da odradi. Baa ode. Shorvori napuni mlin i kaže Teni da počne da ga okreće. Teni ga okreće i kaže da stariji ljudi svašta pričaju, ova vežba neće ni da utiče na bebu. Parth dođe tamo i prokomentariše da je to dobra vežba za nju. Teni se priseti kako je “uništila” Vikasovu kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shorvori je pita što je tako srećna, da li joj se dopada njena ogrlica?Ona veli da ne, srećna je što nekome pomaže kao što je Parth rekao. Parth kaže da će, kada se zaljubi iskreno u nekoga, shvatiti kako tada neko dolazi pre nje. Aman dođe tamo i pita Teni da potpiše na formularu za vizu. Teni se obraduje. Aman veli da je doneo poseban obrazac za nju.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site