DSDT - 95. -Teni donosi odluku da zaboravi Partha

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (95. ep.) 09.06.2017. – Teni donosi odluku da zaboravi Partha i skoncentriše se na Amana i Ameriku!

By  | 

Teni kaže da ne zna kako se igra to, pa ide onda. Aman joj kaže da će je naučiti. On zavrti flašu i kaže da osoba na koju padne mora izabrati između istine ili izazova. Parth dođe tu i kaže da krenu igru. Aman zavrti flašu i ona se zaustavi na Parthu. Parth odgovara: ,,Dobro.. Ja biram ‘Izazov’.” Posle, staje na Shorvori i ona izabere ‘Istinu’. Shorvori pita Partha šta mu sve ljubav znači. Parth govori: ,,Ljubav… To je za mene nešto posebno – veoma duboko prijateljstvo, bez straha. Kada si slobodan i srećan uz tu osobu… Kada veruješ svom partneru više nego samom sebi i spreman si da daš svoj život za njega…” Teni se seća kako je stala ispred Partha i zaštitila ga. Ona razmišlja o njegovim rečima. Misli da joj one odlično pristaju. Aman pita Teni da jede, o čemu razmišlja. Teni se ošamari i pita se kako može da voli. Shorvori je pita da li je dobro. Teni kaže da je htela lupiti komarca pa zato.. Aman kaže da je red na Teni sada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Teni zavrti bocu i izađe na Shorvori. Parth je pita da peva. Ona se složi. Parth primi poziv i ode da popriča. Shorvori peva pesmu ‘Ajeeb Dastaan Hai Yeh’. Teni se seća svojih trenutaka sa Parthom, ne može da prekine da misli o njemu. Boca/Flaša se zatim zaustavlja na njoj. Aman joj kaže da mu mora odgovoriti na sledeće pitanje. Parth dolazi. Aman je pita koga najviše voli. Parth joj kaže da ne sme da laže, mora reći istinu. Shorvori potvrdi. Teni je napeta i pogleda u Amana pa u Partha..

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site