DSDT - 95. -Teni donosi odluku da zaboravi Partha

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (95. ep.) 09.06.2017. – Teni donosi odluku da zaboravi Partha i skoncentriše se na Amana i Ameriku!

By  | 

Kaže: ,,Parth..” Svi su šokirani. Shorvori je užasnuta.Teni: ,,Hej, ljudi? Šta vam je? Zašto me svi tako gledate? Pa, koga bih volela, ako ne Partha?! Danas sam sve zbog njega. Bila sam ništa, nisam imala nikoga. Živela sam u nekoj kućici i plesala po barovima.. Parth je bio prvi muškarac koji je došao i gledao me sa poštovanjem. Kada mi niko nije verovao sa onim incidentom sa ogrlicom, čak ni Aman, Parth jeste. On je uvek uz mene. Rekao mi je da mi veruje i da je na mojoj strani. Ja mnogo poštujem Partha i zato ga volim..” Svi se smeškaju. Aman: ,,Uauu, Parth! Evo drugog razloga da te volim. Ti zaslužuješ svačiju pažnju.” Shorvori: ,,Da.. Moj Parth je toliko dobar da ga svako može voleti.” Teni klima glavom kao ‘da’. Parth kaže da prekinu sa tim hvaljenjem. Shorvori pita Partha ko ga je zvao malopre. Parth joj kaže da je to bio neki radnik iz Đaipura, njihova konsignacija je odbijena, pa mora ići u Đaipur sutra. Teni je napeta..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shorvori ga pita kada će se vratiti. Parth joj kaže da će to saznati tek kada ode tamo, mora prvo popričati sa Dadom. On pogleda u Teni i kaže da ide. Parth ode. Teni kaže da joj se spava. Ona i Parth odlaze odatle. Shorvori gleda.. Teni ulazi u svoju sobu i priseća se Parthovog odgovora šta je za njega ljubav. Teni popije vode i paniči. Ona je zbunjena i razmišlja o svemu. Teni govori sebi: ,,Parth odlazi sutra, ali će se svakako vratiti uskoro. Zašto sam onda tako nemirna? Ludim, moje srce tako brzo kuca! Šta mi se dešava, Bože? Ne želim da tako brzo napustim ovaj svet.. Možda samo treba nalo da se odmorim sada, da…”

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site