Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (111. ep.) 03.07.2017. – Sandhya planira da ubije Meghnu, Teni otkriva to!

By  | 

Teni misli da oni ne mogu živeti bez Mastani.

Siledžija razmišlja kako se njihov broj od 4 povećao na 6. Kunalov mobilni telefon padne dole i on pogleda oko sebe posle. Siledžija se sakrije i smišlja plan.
U odmaralištu, Shorvori pita Partha da peva pesmu za nju. Parth se složi i peva ‘Yeh Mausam Ki Barish’ i pleše sa Shorvori…
Tri para, Parth i Shorvori, Aman i Teni, i Meghna i Kunal uživaju u zabavi. Shorvori nominuje Partha za odličnu pesmu i hvali ga. On pleše sa njom…
Čovek/Siledžija je došao, obučen kao konobar, i ubacio otrovne tablete u Meghninu čašu.
Meghna je sledeća na redu i peva. Kunal uzima svoju čašu, ali ga Meghna zove da dođe na scenu, dok ona peva.
Tamo, Teni uzima papirnu maramicu i čaša vode pada preko njene haljine. Ona odlazi da opere haljinu i čuje čoveka, kako priča preko telefona da će danas zasigurno da ubije Kunala i Meghnu. Ona je u šoku. Sandhya se zabrine, jer je stavila Kunalov život na kocku, a ni ne može da Kunala upozori da se brine o sebi. Teni ulazi unutra i kaže Kunalu i Meghni ono što je čula. Oni se smeju. Teni gleda konobara, koji se sakrije iza. Parth posmatra Teni bliže. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site