Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

By  | 

Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Ova specijalna epizoda počinje kako se Nena budi ujutru. U pozadini je pesma ‘Oh Piya’… Ona skida zavoj sa stopala. Karan se budi i divi joj se, kako se brzo spremila. On se smeška. Ona ga vidi da je budan i pita da li je uzeo lekove sinoć. On je gleda. Nena: ,,Karane, pitala sam te nešto. Da li si uzeo svoje lekove sinoć?” On je pita da li je dobro i da mu pokaže stopalo. Ona uradi to. On je posmatra. Nena se začudi: ,,Reci mi da li imam nešto na licu, pa me tako gledaš. Molim te mi reci.” Karan ustaje i odgovara: ,,Ne, nemaš ništa. Pusti to i reci mi kako ti je stopalo. Veoma si lepa.” Nena pocrveni i postidi se. Ona ga pita da je još hvali, ako hoće. On joj kaže da ne zna herojske dijaloge i pita je da ga nauči. On je spreman. Nena misli: ,,Imam puno vremena da provedem sa tobom danas. Plesaću ovoga puta.”
Megna kaže Šardi (Shardha) da će se Karan uskoro oporaviti. Višnu je zove i informiše da je došao u Đaipur poslovno i da mu treba novac, jer mu je neko ukrao novčanik. Šarda mu kaže da će doći tu i pita ga da joj pošalje svoju lokaciju. Megna kaže da će ići sa Šardom. Sandija kaže da je danas molitva i pita je da ostane tu, a ona će povesti Šardu tamo. Šarda se složi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site