Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

By  | 

U Banušali kući, Barat Kumar pokazuje časopis sa automobilima Partovom dedi (Dada) i predloži da kupe neki auto Amanu.

On se složi. Venčanje mu je uskoro. Teni čuje to i kaže u sebi: ,,Poklonite lepo taj časopis meni i kraj priče. Ako samo stojim ovde, oprostiću se uskoro od svih iz ove kuće. Moram da uzmem taj časopis po svaku cenu!” Deda im kaže da je venčanje za nekoliko dana i pita kada će se sve to spremiti. Ona ga pita šta je bilo. Deda joj kaže da ne bude napeta, jer će uskoro da se uda. Teni uzima karte i ispušta ih. Ona uzima časopis i otrči odatle. Partov deda joj govori da pusti časopis. Barat dolazi i želi da joj ga iščupa iz ruku, ali mu ona kaže da će mu dati kasnije. On pita Barat Kumara da ide u kuću komšija i pozove ih na venčanje. Doda da se Teni ponaša kao detence.
U Čauhan kući, Megna priča sa Kunalom (svojim mužem). Ona mu kaže da hoće da pozove Šorvori i njenu porodicu da dođu. On se složi.
Ponovo, u Banušali kući, Partova tetka (Đalpa) pita Šorvori da bude pažljiva sada. Doda da je počeo Tenin četvrti mesec trudnoće i da će se ona uskoro udati. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *