Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

By  | 

Predloži joj da kažu Barat Kumaru za pravu istinu o Teni, jer bi bilo loše ako sazna od nekoga drugog.

Šorvori joj kaže da razume i da hoće, ali se plaši da on ne kaže nekome to slučajno. Pita je da prvo sačekaju da Teni ode sa Amanom u Ameriku, pa će mu onda reći.
Megna zove Šorvori i kaže joj da im ovoga puta plan neće propasti kao prošlog, i zove je na njihovu proslavu u kući. Šorvori joj kaže da je to odlična ideja i da prvo treba da popriča sa članovima svoje porodice o istome. Teni glumi da je pala i pita dedu da joj dâ vode. Dok on ide po vodu, ona uzima pismo iz magazina i oseti se olakšano. Deda dolazi i daje joj čašu vode. Ona mu se zahvali i opuštena je. Zatim, Šorvori dolazi tu. Teni se uznemiri i ubaci pismo natrag u magazin/časopis. Šorvori je gleda začuđeno i pita šta to radi. Teni se zahvali dedi što ju je prihvatio i skrene sa teme. Šorvori mu kaže da ih je Megna Čauhan zvala na ceremoniju u svojoj kući. On pita Teni da mu vrati časopis. Ona to i uradi. On zove sve i kaže im da će ići kod Šorvorine prijateljice na proslavu/ceremoniju. On je pita ko je glava porodice, na šta Šorvori odgovara: ,,Suđan Sing Čauhan.” Deda se iznervira i naljuti: ,,On? Taj čovek nema prava da se tako naziva. Niko od moje porodice neće da ide tamo!” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *