Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

By  | 

U Čauhan kući, Kunalov i Karanov deda (Suđan Sing Čauhan) se naljuti kada čuje ima Partovoga dede i kaže da taj čovek neće doći u njegovu kuću.

Megna se iznenadi: ,,Poznajete ga?” Deda: ,,Da. I niko ga ne poznaje bolje od mene.”
U Banušali kući, Partov deda (Purošotam Sing Banušali) izjavi da ne idu tamo. Šorvori je takođe iznenađena: ,,Ali… Zbog čega?” Deda se usprotivi: ,,Šorvori, nemoj da zaboraviš da si snaja ove kuće i da si deo naše porodice. Time si dužna da slušaš i prihvataš moje odluke. Ja tog čoveka znam i kod njega nećemo ići!”
U Čauhan kući, Suđat pita Megnu da ne smatra Purošotamu Banušalija za čoveka, jer on u sebi ima samo mržnju i bes. Ima ego. Doda da će ga uhapsiti, pod stavom ”obmana”/”izdaja”. Megna se pita šta se dogodilo između njih dvojice i reši da obavesti Šorvori.
Ona je zove. Šorvori joj ispriča sve. Megna joj kaže da je i Suđat Sing reagovao tako i odbio da ide. Pita je da smisli nešto i da reše njihov nesporazum. Šorvori se složi i završi razgovor. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *