Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak i Ek Shringaar Swabhimaan *Maha Sangam* (120. ep.) 14.07.2017. – Partov deda i Kunalov deda se znaju i mrze!

By  | 

Megna kaže svojoj sestri, Neni, da neće poštediti Sandiju ako je ona kriva za to.

Ona insistira da ona uđe unutra i odmori se. Nirmala dolazi tu sa Karanom i Kunalom.
U holu Meghna pita Kunala I Karana da ne govore Daduu da Šorvori dolazi sa porodicom.Kunal je ubedjuje da će sve biti u redu.On izvodi Meghnu napolje I daje joj kompliment zbog njene lepote.Šorvori sa porodicom stiže u Džaipur.Oni dolaze da im požele dobrodošlicu.Porodice pozdravljaju jedni druge.Gospodin Bhanushall nerado ulazi unutra.Kishore ih nudi da sednu.Dadu silazi dole da pozdravi goste I šokiran je kad vidi Bhanushala tu.

Gledaćete:Bhanushali poziva obezbedjenje I govori im da izbace čoveka.Šorvori na mikrofonu najavljuje igru muzičke stolice.Oba Dadua dobijaju šansu.Parthov Dadu krivi Gospodina Bhanushalija da je odgovoran za ono što se dogodilo pre pedeset godina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *